Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Poticajna sredstva Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništa i obrta Ispis E-mail
Srijeda, 07 Svibanj 2008
Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništa i obrta objavilo je natječaj za poticajna sredstva. Klikom na link ministarstva možete dobiti opširnije podatke. http://www.fmrpo.gov.ba/index.php?modul=pot_sred_08
 
Seminar o EU fondovima Ispis E-mail
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008
redah.jpgRegionalna razvojna agencija za Hercegovinu REDAH organizira seminar o EU fondovima u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu (zgrada Federalnog agromediteranskog zavoda) na Buni kod Mostara. 
Opširnije...
 
Javni natječaji za dodjelu grant sredstava Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ispis E-mail
Srijeda, 30 Travanj 2008
Na web stranici Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine www.mcp.gov.ba objavljeni su javni natječaji za dodjelu grant sredstava za «Pomoć programu sufinanciranja institucija kulture u Bosni i Hercegovini»; 
Opširnije...
 
2. Ljubuški karate kup Ispis E-mail
Utorak, 08 Travanj 2008
juniori_ekipa_zlato.jpgU subotu 5. travnja 2008. godine u Gradskoj sportskoj dvorani održan je 2. Ljubuški karate kup. Na kupu je sudjelovalo oko 500 natjecatelja.
Opširnije...
 
Ljubuška večer u Zagrebu Ispis E-mail
Utorak, 01 Travanj 2008
Zavičajni klub Ljubušaka Zagreb, a pod pokroviteljstvom Općine Ljubuški organizira četvrtu po redu Ljubušku večer koja će se održati 19. travnja 2008. u hotelu Sheraton, u Zagrebu s početkom u 20:30 sati. 
Opširnije...
 
Otvoren novi pogon tvrtke "Mucić & Co" s američkom tehnologijom Ispis E-mail
Subota, 29 Ožujak 2008
mucic_coDanašnjim otvaranjem novog pogona za proizvodnju šupljih ploča kompanija "Mucić & Co" najavljuje ekspanziju na tržištu diljem regije u izgradnji objekata primjenom nove tehnologije. Riječ je o pogonu koji je zajednička investicija kompanije "Mucić & Co" d.o.o. Ljubuški (BiH) s udjelom od 33,53 i preduzeća "Mucić & Co" d.o.o. Gornji Muć (RH) s preostalih 66,43 posto. Prateći nove trendove, vođeni namjerom da povećaju proizvodnju i kvalitetu građevina, kompanija "Mucić & Co" odlučila se za investiranje u ovaj pogon za proizvodnju prednapregnutih šupljih ploča i fasadnih termo-izoliranih panela po američkoj tehnologiji kompanije "Spancrete".
Opširnije...
 
Udruga Hercegovački STAP izlaže stećke na Mostarskom sajmu Ispis E-mail
Subota, 29 Ožujak 2008
thumb_stap_autohtoni_proizvodi.jpgUdruga za regionalni i ruralni razvoj Hercegovački STAP (www.stap.ba ) predstaviti će na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2008.,izložiti i vjerne replike originalnih Humskih biliga (stećaka), koji su u organizaciji Udruge nakon 500 godina po prvi put izrađeni, rečeno je to na današnjoj konferenciji za novinare te udruge.

Na ovogodišnjem Mostarskom sajmu, Hercegovački STAP predstavit će se, uz ostalo, izložbom tradicionalnih, izvornih i autohtonih proizvoda i usluga (preko 50 izlagača uz 200 proizvoda na izložbenim štandovima u obliku stećaka). Također, izložit će i autohtonu hercegovačku kamenu kuću s autohtonim izlošcima, vjerne replike dva Humska biliga (stećka) iz Radimlje i Klobuka, te razni drugi tradicionalni predmeti.
Opširnije...
 
Obavijest roditeljima o upisu djece u 1. razred osnovne škole Ispis E-mail
Četvrtak, 27 Ožujak 2008
Odjel društvenih djelatnosti općine Ljubuški vrši Popis djece za upis u 1. razred osnovne škole u školskoj 2008/2009. godini. Prijave u Popis vršit će se u zgradi Općine u sobi broj 25 i traju od 01.04.(Utorak) do 15.04.(Utorak) 2008. godine. U Popis se obvezno prijavljuju djeca koja do 01.04.2008. godine navršavaju 6 (šest) godina. Prilikom prijave roditelj je obvezan za dijete pokazati rodni list.

Pomoćnik Općinskog načelnika
Ivica Boras, prof.

 
Međunarodna konferencija "Turističke mogućnosti Jadranskog zaleđa" Ispis E-mail
Srijeda, 26 Ožujak 2008
logo_medjunarodne_konferencije_turisticke_mogucnosti_jadranskog_zaledja.jpgU sklopu 11. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2008. održava se i Međunarodna konferencija Turističke mogućnosti Jadranskog zaleđa. Klikom na opširnije možete pregledati kompletan program konferencije.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 442 - 450 od 461

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 2
Advertisement
You are here  :Naslovnica