Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Rukometaš Mirko Alilović na prijemu kod načelnika općine Ispis E-mail
Četvrtak, 31 Siječanj 2008
mirko_alilovic_na_prijemu.jpgOpćina Ljubuški je upriličila veličanstven doček jednom od najboljih rukometnih vratara svijeta, našem Ljubušaku Mirku Aliloviću. Mnoštvo djece osnovnih i srednjih škola općine Ljubuški okupilo se ispred zgrade općine uz ovacije „MIRKO! MIRKO!“ Općinski načelnik Nevenko Barbarić, predsjednik općinskog Vijeća Davorin Medić i predsjednik Športskog saveza Ivica Boras uz prigodan razgovor i osvrt na proteklo Europsko prvenstvo, kao i čestitke za izvanredan nastup, primili su Mirka i uručili mu prigodne darove i grb općine Ljubuški. Poželili su mu uspješan nastavak karijere u Ademar Leonu i da nas i dalje ovako lijepo promiče.
 
Najavljujemo tradicionalne Ljubuške maškare Ispis E-mail
Utorak, 29 Siječanj 2008
maskare_plakat.jpgCijenjeni puče, velikom radošću najavljujemo tradicionalni i jubilarni 10. Ljubuški karneval! Organizira ga karnevalsko društvo Prolog u suradnji s JU „Ljubuški športski centar“, osnovnim i srednjim školama te dječjim vrtićima na području općine Ljubuški. Pozivamo Vas da sudjelujete dana 3. veljače u pučko podne u svečanom defileu glavnom Ljubuškom džadom uz limenu glazbu i mažoretkinje.
Opširnije...
 
Uspješno održana akcija darivanja krvi Ispis E-mail
Petak, 18 Siječanj 2008
logotip_crveni_kriz.gif17.01.2008. godine održana je građanka akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Organizatori su Crveni križ Ljubuški s transfuziologijom iz Mostara. Akciji je pristupilo 36 građana, a krv su mogli darovati 24. To je jedna od najuspješnijih akcija u posljednje vrijeme. Prošle godine osnovan je klub DDK u Ljubuškom, a predsjednik kluba je gosp. Ivica Bošnjak koji je ujedno i višestruki darivatelj krvi.
 
Natječaj za dodjelu novčanih potpora redovitim studentima Ispis E-mail
Ponedjeljak, 07 Siječanj 2008
Temeljem članka 112. Statuta općine Ljubuški («Službeni glasnik općine Ljubuški» broj: 4/06) i članka 6. Odluke Općinskog vijeća Općine Ljubuški broj: 01-02-565/07 od 21.12.2007. godine o novčanoj Potpori studentima općine Ljubuški, u akademskoj 2007/08 godini, Općinski načelnik r a s p i s u j e NATJEČAJ za dodjelu 100 novčanih Potpora redovitim studentima s područja općine Ljubuški u iznosu od po 500KM.
Opširnije...
 
Poziv za dostavljanje prijedloga kandidata Ispis E-mail
Petak, 04 Siječanj 2008
Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja općine Ljubuški, na temelju članka 14. Odluke o javnim priznanjima Općine Ljubuški, pokreće postupak za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja koja se dodjeljuju 21.veljače, na svečanoj sjednici Općinskog vijeća na Dan općine Ljubuški, objavljuje P O Z I V za dostavljanje prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja općine Ljubuški.
Opširnije...
 
Konferencija za tisak načelnika Općine Ljubuški Ispis E-mail
Četvrtak, 27 Prosinac 2007
nacelnik_opcine_nevenko_barbaric.jpgU četvrtak 27.12.2007. godine u Gradskoj vijećnici načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić, održao je konferenciju za tisak, kojom je želio upoznati javnost o svim projektima koji su inicirani ili realizirani na području općine Ljubuški u prošloj 2007. godini, kao i svemu onome što se planira uraditi u narednoj 2008. godini. Na samom početku načelnik je iznio svoje izlaganje koje u cijelosti objavljujemo...
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 433 - 438 od 438

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 4
Advertisement
You are here  :Naslovnica