Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Predavanje na temu Priprema površina za uzgoj višegodišnjih nasada u Hercegovini Ispis E-mail
Utorak, 20 Svibanj 2008

S obzirom na agro-klimatske čimbenike na području Općine Ljubuški te rastući interes poljoprivrednika za podizanje višegodišnjih nasada ka i bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom uopće na ovom području, a u suradnji sa udrugama poljoprivrednika, potrebnim se ukazalo organiziranje stručnog predavanja na teme:

  1. Priprema površina za uzgoj višegodišnjih nasada na ograničeno pogodnim terenima Hercegovine;
  2. Iskustvo Republike Hrvatske u procesu pregovora s EU: Podskupina voće i povrće;
  3. Uspostava sustava za identifikaciju zemljišnih čestica (LPIS) u RH

Stručno predavanje na gore navedene teme održat će se dana 20.05.2008. godine u utorak u prostoriji Gradske vijećnice s početkom u 20h. Predavanje na ove teme održat će dr.sc. Ante Biško, ravnatelj zavoda za voćarstvo Republike Hrvatske.

 
Utrka mira Ljubuški-Međugorje Ispis E-mail
Subota, 17 Svibanj 2008
thumb_utrka_mira_gradjani.jpgJutros u 9 sati je startala utrka za gradjane na relaciji Lubuški-Međugorje, u sklopu današnjeg 2. maratona mira Medjugorje 2008 "trčimo Gospi". Na startu je trkače i utrku blagoslovio Humački gvardijan fra.Ševo, a startalo je oko 100 trkaca. Najbrže učesnike očekuju novčane nagrade.

 
Maraton mira 2008 Ispis E-mail
Četvrtak, 15 Svibanj 2008
maraton_logo.jpgNa službenoj stranici Maratona Mira 2008 - Trčimo Gospi možete saznati sve informacije kako se prijavit i sudjelovati u maratonu.

http://www.peace-marathon-medjugorje.com/
 
Poticajna sredstva Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništa i obrta Ispis E-mail
Srijeda, 07 Svibanj 2008
Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništa i obrta objavilo je natječaj za poticajna sredstva. Klikom na link ministarstva možete dobiti opširnije podatke. http://www.fmrpo.gov.ba/index.php?modul=pot_sred_08
 
Seminar o EU fondovima Ispis E-mail
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008
redah.jpgRegionalna razvojna agencija za Hercegovinu REDAH organizira seminar o EU fondovima u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu (zgrada Federalnog agromediteranskog zavoda) na Buni kod Mostara. 
Opširnije...
 
Javni natječaji za dodjelu grant sredstava Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ispis E-mail
Srijeda, 30 Travanj 2008
Na web stranici Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine www.mcp.gov.ba objavljeni su javni natječaji za dodjelu grant sredstava za «Pomoć programu sufinanciranja institucija kulture u Bosni i Hercegovini»; 
Opširnije...
 
2. Ljubuški karate kup Ispis E-mail
Utorak, 08 Travanj 2008
juniori_ekipa_zlato.jpgU subotu 5. travnja 2008. godine u Gradskoj sportskoj dvorani održan je 2. Ljubuški karate kup. Na kupu je sudjelovalo oko 500 natjecatelja.
Opširnije...
 
Ljubuška večer u Zagrebu Ispis E-mail
Utorak, 01 Travanj 2008
Zavičajni klub Ljubušaka Zagreb, a pod pokroviteljstvom Općine Ljubuški organizira četvrtu po redu Ljubušku večer koja će se održati 19. travnja 2008. u hotelu Sheraton, u Zagrebu s početkom u 20:30 sati. 
Opširnije...
 
Otvoren novi pogon tvrtke "Mucić & Co" s američkom tehnologijom Ispis E-mail
Subota, 29 Ožujak 2008
mucic_coDanašnjim otvaranjem novog pogona za proizvodnju šupljih ploča kompanija "Mucić & Co" najavljuje ekspanziju na tržištu diljem regije u izgradnji objekata primjenom nove tehnologije. Riječ je o pogonu koji je zajednička investicija kompanije "Mucić & Co" d.o.o. Ljubuški (BiH) s udjelom od 33,53 i preduzeća "Mucić & Co" d.o.o. Gornji Muć (RH) s preostalih 66,43 posto. Prateći nove trendove, vođeni namjerom da povećaju proizvodnju i kvalitetu građevina, kompanija "Mucić & Co" odlučila se za investiranje u ovaj pogon za proizvodnju prednapregnutih šupljih ploča i fasadnih termo-izoliranih panela po američkoj tehnologiji kompanije "Spancrete".
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 433 - 441 od 455

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Advertisement
You are here  :Naslovnica