Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Potpisan ugovor o sufinanciranju između Općine Ljubuški i GAP-a Ispis E-mail
Srijeda, 06 Svibanj 2009
gap_01.jpgDanas je u uredu načelnika Općine Ljubuški  svečano potpisan ugovor o sufinanciranju kapitalnih projekata između Općine Ljubuški i organizacije GAP – projekt upravne odgovornosti. U ime Općine ugovor je potpisao načelnik Nevenko Barbarić, a u ime GAP – a direktor projekta Dana Frey.

 

Opširnije...
 
Ministar Primorac posjetio Dječji vrtić u Ljubuškom te uručio vrijednu donaciju Ispis E-mail
Ponedjeljak, 20 Travanj 2009
dsc01179.jpgMinistar znanosti,obrazovanja i športa Republike Hrvatske Dragan Primorac posjetio je danas Javnu ustanovu „Dječji vrtić“ u Ljubuškom.Tom prigodom ministar Primorac uručio je načelniku općine Ljubuški Nevenku Barbariću donaciju od 700.000 kuna za adaptaciju i dovršenje radova na objektu gradskog vrtića.
Opširnije...
 
SRETAN USKRS! Ispis E-mail
Srijeda, 08 Travanj 2009
Pred nama je najveći kršćanski blagdan – Uskrs, simbol nade i neiscrpne ljubavi. Neka svjetlo Kristova uskrsnuća obasja sve dane vašega života i donese mir i blagoslov u vaše obitelji.
Sretan Uskrs svom katoličkom puku općine Ljubuški!


PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA                                          OPĆINSKI NAČELNIK
                Ivan Bebek                                                                              Nevenko Barbarić
 
JAVNI POZIV za financiranje savjetodavnih usluga Ispis E-mail
Ponedjeljak, 06 Travanj 2009
redah_web_270.jpgUdruga za regionalni ekonomski razvoj Hercegovine - REDAH, objavila je JAVNI POZIV za financiranje savjetodavnih usluga za poslovne subjekte u okviru projekta „Vaučer shema treninga i savjetovanja" kojeg financira Španjolska agencija za međunarodnu suradnju - AECID. Za više informacija i preuzimanje obrasca posjetite www.redah.ba .
 
Skupština Športskog saveza općine Ljubuški Ispis E-mail
Utorak, 10 Ožujak 2009
sportski_savez.jpgNakon četiri godine sazvana Skupština Športskog saveza općine Ljubuški zapela je na samom početku, nije usvojen ni predloženi Dnevni red. Skupština je bila zamišljena kao „Izborno-obnoviteljska“, ali je zbog niza proceduralnih pogrešaka i nepripremljenosti dogovoreno da se sjednica nastavi za petnaest dana.
Opširnije...
 
Sastanak načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića i MZ Studenci Ispis E-mail
Ponedjeljak, 09 Ožujak 2009
studenci.jpgU povodu skorog početka radova na izgradnji koridora 5 C, općinski načelnik Nevenko Barbarić je održao sastanak, nakon Zvirića i s mještanima Studenaca. Kako je na početku kazao cilj je da se popriča s ljudima koji će novom trasom na ovaj, ili onaj način biti oštećeni, i pokušati iznaći što povoljnije rješenje. Za tu prigodu mještanima su predočene karte s idejnim rješenjima trase koja prolazi vrlo blizu svetišta u Studencima, a buduća auto cesta bi prelazila doslovno preko nekoliko kuća.
Opširnije...
 
Malonogometna liga veterana Ispis E-mail
Ponedjeljak, 09 Ožujak 2009
petko.jpgMalonogometna liga veterana koja se igra u Sportskom centru „Brkić“ u Studencima došla je do polovice natjecanja. Ideju za pokretanje ove lige dali su rekreativci koji svakodnevno igraju u ovom sportskom centru, a nije ograničena samo na općinu Ljubuški. Pored „domaćih“ momčadi u ligi nastupaju Mostarci, gruđani, Brotnjaci… Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela je momčad „Petko“, sastavljena uglavnom od veterana iz Studenaca, koja je u pet kola zabilježila četiri pobjede i jedan neodlučan susret (3.3 protiv Crvenog grma u nedjelju).
Opširnije...
 
HKK Ljubuški - KK Čapljina 79:93 Ispis E-mail
Ponedjeljak, 09 Ožujak 2009
grb_hkk_ljubuski.jpgDana 07.03.2009. u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom se odigrala utakmica 14. kola 1. lige HB. Igrali su HKK Ljubuški i KK Čapljina. Utakmica je završila pobjedom Čapljine 93 : 79.
Opširnije...
 
Tigran Delić dobio priznanje za radijskog novinara godine Ispis E-mail
Petak, 06 Ožujak 2009
tigar_i_komsic.jpgU organizaciji Društva novinara Bosne i Hercegovine u Sarajevu su dodjeljene prigodne nagrade za najbolje iz branše u protekloj godini. Nagrade su dodijeljene u pet kategorija po izboru Upravnog odbora Društva. Nagradu za životno djelo dobio je Gojko Berić kolumnist „Oslobođenja“ u mirovini i nekadašnji dopisnik tog dnevnog lista iz Mostara i Dubrovnika. Nagrada za najboljeg novinara printanih medija pripala je Edini Kamenici, novinarki „Oslobođenja“. U kategoriji najbolji radijski novinar nagrada je pripala Tigranu Deliću s radio postaje Ljubuški, a za najboljeg tv-novinara nagradu je dobila Željka Dragičević novinarka RTV Republike Srpske. U kategoriji novinar godine nagrada je kolektivna, a pripala je redakciji političkog magazina „60 minuta“ Federalne televizije.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 388 - 396 od 461

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 1
Advertisement
You are here  :Naslovnica