Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Manifestacije
Ljubuško silo Ispis E-mail
logo_ljubusko_silo.jpg"Ja na silo, plašilo me srilo, dragi Bože, stra ti me je bilo", gangali su nekad momci u Hercegovini. Ljubuško Silo je najraspjevanija i najrazigranija folklorna i etnopriredba u Hercegovini, koja je prerasla u tradicionalnu regionalnu manifestaciju.

Osnivačka Skupština Udruge "Ljubuško silo" - Ljubuški na sjednici održanoj dana 25.05.2006. godine donijela je Statut Udruge "Ljubuško silo" - Ljubuški.
Opširnije...
 
Dječji glazbeni festival Ispis E-mail
djecji_glazbeni_festival.jpgTradicionalni dječji glazbeni festival se održava već 11 godina u našem gradu. Predstavlja lijepu glazbenu večer gdje posjetitelji mogu uživati u obilju pjesme, mladosti i dobre zabave.

Osim revijalnog, postoji i natjecateljski dio programa gdje se natječu mali izvođači, dobi od 7 do 15 godina.
Opširnije...
 
Ljubuški karneval Ispis E-mail
karneval_logo.jpgLjubuški karneval najveća je i najveselija manifestacija u gradu. Prvi put je održan 1999. godine i od tada ljubuški puk živi u iščekivanju svakog novog karnevala, znatiželjan što će se skuhati u karnevalskom loncu. Manifestaciju organizira „Karnevalsko društvo Prolog“, a osim brojnih maškara i maškarana, u defileu redovno sudjeluju i mažoretkinje, limena glazba, te najmanji i najslađi sudionici – maškarani iz dječjih vrtića.
Posjetite Ljubuški karneval da vam veselije prođe mačja veljača!
 
You are here  :Naslovnica arrow Šetnja Ljubuškim arrow Manifestacije