ljubuski logoU organizaciji udruga iz Domovinskog rata i Grada Ljubuškog, povodom obilježavanja 27. godišnjice pogibije ljubuških pripadnika HVO-a u Uskoplju, danas je održana sveta misa u crkvi sv. Ante na Humcu koju je predvodio humački gvardijan fra Dario Dodig, a nakon mise se uputilo u Uskoplje gdje je upriličeno polaganje vijenaca i paljenje svijeća poginulim hrvatskim braniteljima na uskopaljskoj bojišnici.

Opširnije...

ljubuski logoDana 02.08.2020. godine (nedjelja) obilježava se dan zahvale i sjećanja na sve ljubuške žrtve iz Domovinskog rata poginule na "Uskopljanskoj bojišnici" (Mario Perić, Ante Jurič, Darko Boras, Franjo Roso, Vinko Lauc, Franjo Čuvalo, Dinko Zovak, Đuro Pap, Miljenko Matić, Ivica Ćutuk i Ilija Bebek).

Opširnije...

ljubuski logoPovodom Kurban-bajrama, vršitelj dužnosti gradonačelnika Grada Ljubuškog Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ljubuškog Tihomir Kvesić uputili su čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

Opširnije...

ljubuski logoGrad Ljubuški poljodjelcima je isplatio 200.000 KM potpore za proljetnu sjetvu na osnovu natječaja kojeg je u travnju raspisalo Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Opširnije...

Poslovna zona Zvirići

 

Poslovna zona „Zvirići“ osnovana je Odlukom br. 01-02-272/12 Općinskog vijeća Općine Ljubuški, od 15. veljače 2012...

Opširnije »

Službeni glasnici

 

Službeni glasnici Grada Ljubuškog razvrstani po godinama donošenja, od 2005. godine...

Opširnije »

Projekti u tijeku

 

Doznajte sve o trenutnim projektima Grada Ljubuškog, gdje se nalaze, vrijeme trajanja projekta te u kojoj su fazi završetka i slično...

Opširnije »