Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

2. Ljubuški karate kup Ispis E-mail
Utorak, 08 Travanj 2008
juniori_ekipa_zlato.jpgU subotu 5. travnja 2008. godine u Gradskoj sportskoj dvorani održan je 2. Ljubuški karate kup. Na kupu je sudjelovalo oko 500 natjecatelja.
Opširnije...
 
Ljubuška večer u Zagrebu Ispis E-mail
Utorak, 01 Travanj 2008
Zavičajni klub Ljubušaka Zagreb, a pod pokroviteljstvom Općine Ljubuški organizira četvrtu po redu Ljubušku večer koja će se održati 19. travnja 2008. u hotelu Sheraton, u Zagrebu s početkom u 20:30 sati. 
Opširnije...
 
Otvoren novi pogon tvrtke "Mucić & Co" s američkom tehnologijom Ispis E-mail
Subota, 29 Ožujak 2008
mucic_coDanašnjim otvaranjem novog pogona za proizvodnju šupljih ploča kompanija "Mucić & Co" najavljuje ekspanziju na tržištu diljem regije u izgradnji objekata primjenom nove tehnologije. Riječ je o pogonu koji je zajednička investicija kompanije "Mucić & Co" d.o.o. Ljubuški (BiH) s udjelom od 33,53 i preduzeća "Mucić & Co" d.o.o. Gornji Muć (RH) s preostalih 66,43 posto. Prateći nove trendove, vođeni namjerom da povećaju proizvodnju i kvalitetu građevina, kompanija "Mucić & Co" odlučila se za investiranje u ovaj pogon za proizvodnju prednapregnutih šupljih ploča i fasadnih termo-izoliranih panela po američkoj tehnologiji kompanije "Spancrete".
Opširnije...
 
Udruga Hercegovački STAP izlaže stećke na Mostarskom sajmu Ispis E-mail
Subota, 29 Ožujak 2008
thumb_stap_autohtoni_proizvodi.jpgUdruga za regionalni i ruralni razvoj Hercegovački STAP (www.stap.ba ) predstaviti će na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2008.,izložiti i vjerne replike originalnih Humskih biliga (stećaka), koji su u organizaciji Udruge nakon 500 godina po prvi put izrađeni, rečeno je to na današnjoj konferenciji za novinare te udruge.

Na ovogodišnjem Mostarskom sajmu, Hercegovački STAP predstavit će se, uz ostalo, izložbom tradicionalnih, izvornih i autohtonih proizvoda i usluga (preko 50 izlagača uz 200 proizvoda na izložbenim štandovima u obliku stećaka). Također, izložit će i autohtonu hercegovačku kamenu kuću s autohtonim izlošcima, vjerne replike dva Humska biliga (stećka) iz Radimlje i Klobuka, te razni drugi tradicionalni predmeti.
Opširnije...
 
Obavijest roditeljima o upisu djece u 1. razred osnovne škole Ispis E-mail
Četvrtak, 27 Ožujak 2008
Odjel društvenih djelatnosti općine Ljubuški vrši Popis djece za upis u 1. razred osnovne škole u školskoj 2008/2009. godini. Prijave u Popis vršit će se u zgradi Općine u sobi broj 25 i traju od 01.04.(Utorak) do 15.04.(Utorak) 2008. godine. U Popis se obvezno prijavljuju djeca koja do 01.04.2008. godine navršavaju 6 (šest) godina. Prilikom prijave roditelj je obvezan za dijete pokazati rodni list.

Pomoćnik Općinskog načelnika
Ivica Boras, prof.

 
Međunarodna konferencija "Turističke mogućnosti Jadranskog zaleđa" Ispis E-mail
Srijeda, 26 Ožujak 2008
logo_medjunarodne_konferencije_turisticke_mogucnosti_jadranskog_zaledja.jpgU sklopu 11. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2008. održava se i Međunarodna konferencija Turističke mogućnosti Jadranskog zaleđa. Klikom na opširnije možete pregledati kompletan program konferencije.
Opširnije...
 
Javni natječaji Ispis E-mail
Srijeda, 19 Ožujak 2008
Trenutno su otvorena 2 javna natječaja.

Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Javni poziv za odabir korisnika sredstava "Transfer za razvoj turizma i okoliša u FBiH" za 2008. godinu
http://www.fmoit.gov.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=59


Federalno ministarstvo rada i socijalne politike
Federalni zavod za zapošljavanje
DRUGI PROJEKT PODRŠKE ZAPOŠLJAVANJU
http://www.fzzz.ba/onama/program/Javni_poziv_SESP.htm
 
POZIV NA RADIONICE ZA PREDSTAVNIKE MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA Ispis E-mail
Petak, 14 Ožujak 2008
redah.jpgRegionalna razvojna agencija za Hercegovinu - REDAH u suradnji sa općinom Posušje i MICRO edukacija d.o.o. članicom MICRO grupe organizira ciklus radionica za predstavnike malih i srednjih poduzeća i to onim tvrtkama koje su prepoznate kao nositelji gospodarskog razvitka.
Opširnije...
 
Gradnja gradske mrtvačnice i groblja Ispis E-mail
Ponedjeljak, 03 Ožujak 2008
thumb_blagoslov_buduce_mrtvacnice.jpgGvardijan samostana na Humcu fra Miro Šego je blagoslovio temelje gradske mrtvačnice na gradskom groblju u prigradskom naselju Pregrađu, uz cestu koja od Ljubuškog vodi prema jugoistočnom dijelu općine i granici prema Metkoviću. Gradilište je svečano otvorio načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Novo gradsko groblje će imati površinu 75.000 četvornih metara, te će u sklopu njega biti izgrađena mrtvačnica. Površina groblja će omogućiti više od 11.000 grobnih mjesta, a ona će se početi graditi u II . fazi projekta zajedno sa upravnom zgradom.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 442 - 450 od 458

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 2
Advertisement
You are here  :Naslovnica