Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Međunarodna konferencija "Turističke mogućnosti Jadranskog zaleđa" Ispis E-mail
Srijeda, 26 Ožujak 2008
logo_medjunarodne_konferencije_turisticke_mogucnosti_jadranskog_zaledja.jpgU sklopu 11. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2008. održava se i Međunarodna konferencija Turističke mogućnosti Jadranskog zaleđa. Klikom na opširnije možete pregledati kompletan program konferencije.
Opširnije...
 
Javni natječaji Ispis E-mail
Srijeda, 19 Ožujak 2008
Trenutno su otvorena 2 javna natječaja.

Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Javni poziv za odabir korisnika sredstava "Transfer za razvoj turizma i okoliša u FBiH" za 2008. godinu
http://www.fmoit.gov.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=59


Federalno ministarstvo rada i socijalne politike
Federalni zavod za zapošljavanje
DRUGI PROJEKT PODRŠKE ZAPOŠLJAVANJU
http://www.fzzz.ba/onama/program/Javni_poziv_SESP.htm
 
POZIV NA RADIONICE ZA PREDSTAVNIKE MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA Ispis E-mail
Petak, 14 Ožujak 2008
redah.jpgRegionalna razvojna agencija za Hercegovinu - REDAH u suradnji sa općinom Posušje i MICRO edukacija d.o.o. članicom MICRO grupe organizira ciklus radionica za predstavnike malih i srednjih poduzeća i to onim tvrtkama koje su prepoznate kao nositelji gospodarskog razvitka.
Opširnije...
 
Gradnja gradske mrtvačnice i groblja Ispis E-mail
Ponedjeljak, 03 Ožujak 2008
thumb_blagoslov_buduce_mrtvacnice.jpgGvardijan samostana na Humcu fra Miro Šego je blagoslovio temelje gradske mrtvačnice na gradskom groblju u prigradskom naselju Pregrađu, uz cestu koja od Ljubuškog vodi prema jugoistočnom dijelu općine i granici prema Metkoviću. Gradilište je svečano otvorio načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Novo gradsko groblje će imati površinu 75.000 četvornih metara, te će u sklopu njega biti izgrađena mrtvačnica. Površina groblja će omogućiti više od 11.000 grobnih mjesta, a ona će se početi graditi u II . fazi projekta zajedno sa upravnom zgradom.
Opširnije...
 
Svečana sjednica OV - Izlaganje načelnika općine za dan općine Ispis E-mail
Utorak, 26 Veljača 2008
thumb_dan_opine_ljubuki.jpgU cijelosti Vam prenosimo izlaganje načelnika općine Nevenka Barbarića koje je održao na svečanoj sjednici općinskog vijeća povodom proslave dana općine 21.02.2008.god.:

Poštovani gospodine predsjedniče, uvaženi vijećnici Općinskog vijeća, cijenjeni uzvanici, dame i gospodo, dobar vam dan i dobro došli na ovu svečanu sjednicu u povodu obilježavanja dana Općine Ljubuški. Kako je uobičajeno, ovo je prigoda da u ime izvršne Općinske vlasti podnesem izvješće o općem stanju u Općini Ljubuški, aktivnostima lokalne samouprave tijekom prethodne godine, te ukratko referiram o planovima za tekuću godinu. Kvaliteta življenja na ovim prostorima još uvijek nije zadovoljavajuća...
Opširnije...
 
Općina Ljubuški potpisala novu fazu GAP projekta Ispis E-mail
Ponedjeljak, 25 Veljača 2008
U petak 22. veljače 2008. godine potpisan je partnerski sporazum općine Ljubuški i GAP-a. Na konferenciji je sudjelovalo 56 načelnika općina iz cijele BiH. Na konferenciji su sudjelovali i ambasadori Švedske, Nizozemske i Sjedinjenih Američkih Država. GAP-ovi timovi su prezentirali nacrt plana rada za slijedećih 5 godina.
 
Rukometaš Mirko Alilović na prijemu kod načelnika općine Ispis E-mail
Četvrtak, 31 Siječanj 2008
mirko_alilovic_na_prijemu.jpgOpćina Ljubuški je upriličila veličanstven doček jednom od najboljih rukometnih vratara svijeta, našem Ljubušaku Mirku Aliloviću. Mnoštvo djece osnovnih i srednjih škola općine Ljubuški okupilo se ispred zgrade općine uz ovacije „MIRKO! MIRKO!“ Općinski načelnik Nevenko Barbarić, predsjednik općinskog Vijeća Davorin Medić i predsjednik Športskog saveza Ivica Boras uz prigodan razgovor i osvrt na proteklo Europsko prvenstvo, kao i čestitke za izvanredan nastup, primili su Mirka i uručili mu prigodne darove i grb općine Ljubuški. Poželili su mu uspješan nastavak karijere u Ademar Leonu i da nas i dalje ovako lijepo promiče.
 
Najavljujemo tradicionalne Ljubuške maškare Ispis E-mail
Utorak, 29 Siječanj 2008
maskare_plakat.jpgCijenjeni puče, velikom radošću najavljujemo tradicionalni i jubilarni 10. Ljubuški karneval! Organizira ga karnevalsko društvo Prolog u suradnji s JU „Ljubuški športski centar“, osnovnim i srednjim školama te dječjim vrtićima na području općine Ljubuški. Pozivamo Vas da sudjelujete dana 3. veljače u pučko podne u svečanom defileu glavnom Ljubuškom džadom uz limenu glazbu i mažoretkinje.
Opširnije...
 
Uspješno održana akcija darivanja krvi Ispis E-mail
Petak, 18 Siječanj 2008
logotip_crveni_kriz.gif17.01.2008. godine održana je građanka akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Organizatori su Crveni križ Ljubuški s transfuziologijom iz Mostara. Akciji je pristupilo 36 građana, a krv su mogli darovati 24. To je jedna od najuspješnijih akcija u posljednje vrijeme. Prošle godine osnovan je klub DDK u Ljubuškom, a predsjednik kluba je gosp. Ivica Bošnjak koji je ujedno i višestruki darivatelj krvi.
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 433 - 441 od 444

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Advertisement
You are here  :Naslovnica