Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Prvo otvoreno prvenstvo BiH u lovu pastrmke varalicom Ljubuški 2008 Ispis E-mail
Subota, 31 Svibanj 2008
riba.jpgSportsko ribolovni savez BiH i Udruga sportskih ribolovaca iz Ljubuškog, dana 31.05.2008 godine na rijeci Trebižat u Ljubuškom organiziraju PRVO OTVORENO PRVENSTVO Bosne i Hercegovine u lovu pastrmke varalicom uz slijedeću satnicu i propozicije natjecanja
Opširnije...
 
100. obljetnica župe Presvetog Srca Isusova u Studencima Ispis E-mail
Četvrtak, 29 Svibanj 2008
Svetkovinu Presvetog Srca Isusova ove godine slavimo u ozračju triju obljetnica: 100. godina župe, 70. godina župne crkve i 10. godina Biskupijskog Svetišta Srca Isusova. Te obljetnice želimo proslaviti na dostojan i svečan način. Kao i svake godine, pripremit ćemo se Devetnicom, koja počinje pobožnošću Presvetom Srcu Isusovu i svetom Misom, 22. svibnja 2008. u 19 sati. Molimo sve župljane i štovatelje Presvetoga Srca Isusova da sudjeluju u što većem broju u misnim slavljima i pobožnostima i tako, uz zahvalnost Bogu za sve primljene darove, zadobiju od Božanskog Isusova: Srca milost vjere, snage i ustrajnosti na trnovitim putovima svakodnevnog života.

Klikom na opširnije možete vidjeti kompletan program Devetnice.
Opširnije...
 
Zlato za "Buru" iz Ljubuškog Ispis E-mail
Utorak, 27 Svibanj 2008
bura.jpgNa ovogodišnjem 3. nacionalnom sajmu pršuta i mesnatih proizvoda, koji je pod pokroviteljstvom hrvatske vlade i u organizaciji Poduzetničkog centra »Sinj« protekli mjesec održan u sinjskom hotelu Alkar u kategoriji dalmatinski pršut zlatna medalja je pripala pršutani »Bura« iz Ljubuškog.
Opširnije...
 
Predavanje na temu Priprema površina za uzgoj višegodišnjih nasada u Hercegovini Ispis E-mail
Utorak, 20 Svibanj 2008

S obzirom na agro-klimatske čimbenike na području Općine Ljubuški te rastući interes poljoprivrednika za podizanje višegodišnjih nasada ka i bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom uopće na ovom području, a u suradnji sa udrugama poljoprivrednika, potrebnim se ukazalo organiziranje stručnog predavanja na teme:

  1. Priprema površina za uzgoj višegodišnjih nasada na ograničeno pogodnim terenima Hercegovine;
  2. Iskustvo Republike Hrvatske u procesu pregovora s EU: Podskupina voće i povrće;
  3. Uspostava sustava za identifikaciju zemljišnih čestica (LPIS) u RH

Stručno predavanje na gore navedene teme održat će se dana 20.05.2008. godine u utorak u prostoriji Gradske vijećnice s početkom u 20h. Predavanje na ove teme održat će dr.sc. Ante Biško, ravnatelj zavoda za voćarstvo Republike Hrvatske.

 
Utrka mira Ljubuški-Međugorje Ispis E-mail
Subota, 17 Svibanj 2008
thumb_utrka_mira_gradjani.jpgJutros u 9 sati je startala utrka za gradjane na relaciji Lubuški-Međugorje, u sklopu današnjeg 2. maratona mira Medjugorje 2008 "trčimo Gospi". Na startu je trkače i utrku blagoslovio Humački gvardijan fra.Ševo, a startalo je oko 100 trkaca. Najbrže učesnike očekuju novčane nagrade.

 
Maraton mira 2008 Ispis E-mail
Četvrtak, 15 Svibanj 2008
maraton_logo.jpgNa službenoj stranici Maratona Mira 2008 - Trčimo Gospi možete saznati sve informacije kako se prijavit i sudjelovati u maratonu.

http://www.peace-marathon-medjugorje.com/
 
Poticajna sredstva Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništa i obrta Ispis E-mail
Srijeda, 07 Svibanj 2008
Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništa i obrta objavilo je natječaj za poticajna sredstva. Klikom na link ministarstva možete dobiti opširnije podatke. http://www.fmrpo.gov.ba/index.php?modul=pot_sred_08
 
Seminar o EU fondovima Ispis E-mail
Ponedjeljak, 05 Svibanj 2008
redah.jpgRegionalna razvojna agencija za Hercegovinu REDAH organizira seminar o EU fondovima u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu (zgrada Federalnog agromediteranskog zavoda) na Buni kod Mostara. 
Opširnije...
 
Javni natječaji za dodjelu grant sredstava Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ispis E-mail
Srijeda, 30 Travanj 2008
Na web stranici Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine www.mcp.gov.ba objavljeni su javni natječaji za dodjelu grant sredstava za «Pomoć programu sufinanciranja institucija kulture u Bosni i Hercegovini»; 
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 424 - 432 od 449

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 2
Advertisement
You are here  :Naslovnica