Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Održan 15. dječji festival "Na jedrima glazbe" Ispis E-mail
Srijeda, 10 Lipanj 2009
pobjednice_2.jpgMirna Ševo i Marija Jurković s pjesmom  „So what“ trijumfirale su na 15. dječjem festivalu „Na jedrima glazbe“ Ljubuški 2009. Naime, spomenuti duet podjednako je uspio impresionirati stručni ocjenjivački žiri, kao i  publiku , osvojivši tako ' duplu krunu' na ovom uglednom dječjem festivalu.
Opširnije...
 
XV Dječji festival "Na jedrima glazbe" Ispis E-mail
Srijeda, 03 Lipanj 2009
dje_ji_glazbeni_festival.jpgU subotu, 6.lipnja 2009.godine, s početkom u 20:3o sati, na Centru malih športova u Ljubuškom održat će se XV po redu Dječji festival «Na jedrima glazbe» Ljubuški 2009.godine. Na festivalu će biti izvedeno 15 skladbi.
Opširnije...
 
Komemoracija Ljubušacima poginulim na Krivodolu Ispis E-mail
Ponedjeljak, 25 Svibanj 2009
krivodol_1.jpgU povodu 17-e obljetnice pogibije petorice branitelja HVO-a iz Ljubuškog, danas je na mjestu pogibije na Krivodolu održana komemoracija kojoj su nazočili članovi obitelji poginulih, suborci, rodbina i prijatelji.
Opširnije...
 
Održana 5. Ljubuška večer u Zagrebu Ispis E-mail
Ponedjeljak, 18 Svibanj 2009
ljubuska_vecer_1.jpgU petak 15. svibnja  u zagrebačkom hotelu Westin, a u organizaciji Zavičajnog kluba Ljubušaka Zagreb, općine Ljubuški i udruge Mlade, održana je  peta Ljubuška večer. Ljubušaci i njihovi prijatelji najprije su sudjelovali na svetoj misi koja je služena s početkom u 18:00h u crkvi Bezgrešnog začeća BDM u Dubravi. Svetu misu je predvodio Humački gvardijan fra Miro Šego, a misno slavlje su svojim pjevanjem uveličali  članice i članovi velikog zbora sv. Ante s Humca.
Opširnije...
 
Ljubuški: potpisan Ugovor o uređenju katastarske oblasti Ispis E-mail
Srijeda, 13 Svibanj 2009

uredjenje_katastra_1.jpg

Danas je u uredu načelnika Općine  Ljubuški  potpisan Ugovor o zajedničkom financiranju poslova izmjere i katastra  između Općine Ljubuški i Federalne uprave za geodetske i imovinsko – pravne poslove.
Opširnije...
 
Održana 6. sjednica Općinskog vijeća Ljubuški Ispis E-mail
Utorak, 12 Svibanj 2009
vijece_1.jpgU Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održana je 6. sjednica Općinskog vijeća na kojoj su usvojena izvješća o radu za 2008. kao i plan rada za 2009. godinu Javnih ustanova i poduzeća : „Radio Ljubuški“, „Dječji vrtić Ljubuški“ i „Centar za socijalni rad Ljubuški“. Vijećnici su primili informaciju o radu za 2008. i program rada za 2009.godinu i Srednje strukovne škole „Ruđera Boškovića“, „Gimnazije“ Ljubuški, Crvenog Križa Ljubuški te Doma zdravlja, kao i Informaciju o stanju sigurnosti na području općine Ljubuški za 2008.godinu od strane Policijske uprave Ljubuški.
Opširnije...
 
Federalni ministar kulture i sporta u posjeti Ljubuškom Ispis E-mail
Petak, 08 Svibanj 2009
1.jpgU Ljubuškom danas, povodom završnice Kupa BiH u rukometu, boravi Federalni ministar kulture i sporta Gavrilo Grahovac.Ministra Grahovca je primio načelnik Općine  Nevenko Barbarić sa suradnicima te su tom prigodom razgovarali o nastavku uspješne suradnje između ovog Ministarstva i Općine Ljubuški.

Opširnije...
 
Načelnik Barbarić s ministrom Čamberom o devetogodišnjem obrazovanju Ispis E-mail
Petak, 08 Svibanj 2009
ravnatelji.jpgDanas je u prostorijama Općine Ljubuški, s početkom u 11:30 sati, održan sastanak ministra prosvjete, znanosti, kulture i športa ZHŽ Vjekoslava Čambera i načelnika Općine Ljubuški Nevenka Barbarića.
Opširnije...
 
Edukativna tribina "Rak vrata maternice" Ispis E-mail
Petak, 08 Svibanj 2009
images.jpgOpćinski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača - Ljubuški, organizira edukativnu tribinu na temu «Rak vrata maternice».Tribina će se održati u Gradskoj vijećnici Ljubuški, dana 11.svibnja 2009.godine (ponedjeljak) s početkom u 20 sati.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 379 - 387 od 461

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 4
Advertisement
You are here  :Naslovnica