Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Održana 6. sjednica Općinskog vijeća Ljubuški Ispis E-mail
Utorak, 12 Svibanj 2009
vijece_1.jpgU Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održana je 6. sjednica Općinskog vijeća na kojoj su usvojena izvješća o radu za 2008. kao i plan rada za 2009. godinu Javnih ustanova i poduzeća : „Radio Ljubuški“, „Dječji vrtić Ljubuški“ i „Centar za socijalni rad Ljubuški“. Vijećnici su primili informaciju o radu za 2008. i program rada za 2009.godinu i Srednje strukovne škole „Ruđera Boškovića“, „Gimnazije“ Ljubuški, Crvenog Križa Ljubuški te Doma zdravlja, kao i Informaciju o stanju sigurnosti na području općine Ljubuški za 2008.godinu od strane Policijske uprave Ljubuški.
Opširnije...
 
Federalni ministar kulture i sporta u posjeti Ljubuškom Ispis E-mail
Petak, 08 Svibanj 2009
1.jpgU Ljubuškom danas, povodom završnice Kupa BiH u rukometu, boravi Federalni ministar kulture i sporta Gavrilo Grahovac.Ministra Grahovca je primio načelnik Općine  Nevenko Barbarić sa suradnicima te su tom prigodom razgovarali o nastavku uspješne suradnje između ovog Ministarstva i Općine Ljubuški.

Opširnije...
 
Načelnik Barbarić s ministrom Čamberom o devetogodišnjem obrazovanju Ispis E-mail
Petak, 08 Svibanj 2009
ravnatelji.jpgDanas je u prostorijama Općine Ljubuški, s početkom u 11:30 sati, održan sastanak ministra prosvjete, znanosti, kulture i športa ZHŽ Vjekoslava Čambera i načelnika Općine Ljubuški Nevenka Barbarića.
Opširnije...
 
Edukativna tribina "Rak vrata maternice" Ispis E-mail
Petak, 08 Svibanj 2009
images.jpgOpćinski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača - Ljubuški, organizira edukativnu tribinu na temu «Rak vrata maternice».Tribina će se održati u Gradskoj vijećnici Ljubuški, dana 11.svibnja 2009.godine (ponedjeljak) s početkom u 20 sati.
Opširnije...
 
Potpisan ugovor o sufinanciranju između Općine Ljubuški i GAP-a Ispis E-mail
Srijeda, 06 Svibanj 2009
gap_01.jpgDanas je u uredu načelnika Općine Ljubuški  svečano potpisan ugovor o sufinanciranju kapitalnih projekata između Općine Ljubuški i organizacije GAP – projekt upravne odgovornosti. U ime Općine ugovor je potpisao načelnik Nevenko Barbarić, a u ime GAP – a direktor projekta Dana Frey.

 

Opširnije...
 
Ministar Primorac posjetio Dječji vrtić u Ljubuškom te uručio vrijednu donaciju Ispis E-mail
Ponedjeljak, 20 Travanj 2009
dsc01179.jpgMinistar znanosti,obrazovanja i športa Republike Hrvatske Dragan Primorac posjetio je danas Javnu ustanovu „Dječji vrtić“ u Ljubuškom.Tom prigodom ministar Primorac uručio je načelniku općine Ljubuški Nevenku Barbariću donaciju od 700.000 kuna za adaptaciju i dovršenje radova na objektu gradskog vrtića.
Opširnije...
 
SRETAN USKRS! Ispis E-mail
Srijeda, 08 Travanj 2009
Pred nama je najveći kršćanski blagdan – Uskrs, simbol nade i neiscrpne ljubavi. Neka svjetlo Kristova uskrsnuća obasja sve dane vašega života i donese mir i blagoslov u vaše obitelji.
Sretan Uskrs svom katoličkom puku općine Ljubuški!


PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA                                          OPĆINSKI NAČELNIK
                Ivan Bebek                                                                              Nevenko Barbarić
 
JAVNI POZIV za financiranje savjetodavnih usluga Ispis E-mail
Ponedjeljak, 06 Travanj 2009
redah_web_270.jpgUdruga za regionalni ekonomski razvoj Hercegovine - REDAH, objavila je JAVNI POZIV za financiranje savjetodavnih usluga za poslovne subjekte u okviru projekta „Vaučer shema treninga i savjetovanja" kojeg financira Španjolska agencija za međunarodnu suradnju - AECID. Za više informacija i preuzimanje obrasca posjetite www.redah.ba .
 
Skupština Športskog saveza općine Ljubuški Ispis E-mail
Utorak, 10 Ožujak 2009
sportski_savez.jpgNakon četiri godine sazvana Skupština Športskog saveza općine Ljubuški zapela je na samom početku, nije usvojen ni predloženi Dnevni red. Skupština je bila zamišljena kao „Izborno-obnoviteljska“, ali je zbog niza proceduralnih pogrešaka i nepripremljenosti dogovoreno da se sjednica nastavi za petnaest dana.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 361 - 369 od 438

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 7
Advertisement
You are here  :Naslovnica