Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

JAVNI POZIV za prodaju vozila putem postupka licitacije sustavom zatvorenih ponuda Ispis E-mail
Četvrtak, 01 Listopad 2015
Bosna i Hercegovina
FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE
ŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKA
OPĆINA LJUBUŠKI
OPĆINSKI NAČELNIK

Broj: 02-06-1800/15
Ljubuški, 30. rujna 2015. godine

Na temelju članka 40. stavak 3. Statuta općine Ljubuški („Sl.glasnik općine Ljubuški“, broj 4/06, 2/08 i 4/09 i 4/12), Općinski načelnik Ljubuški, o b j a v l j u j e

JAVNI POZIV za prodaju vozila putem postupka licitacije sustavom zatvorenih ponuda


I.

PREDMET: Javni Poziv za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izbor ponuđača za prodaju rabljenog vozila.

II.

PODACI O VOZILU:

- vrsta vozila putničko vozilo
- marka, tip i model vozila VOLKSWAGEN 35 I PASSAT
- god. proizvodnje 1992.
- datum prve registracije 04.08.1997.
- broj šasije WWWZZZ31ZPE126886
- vrsta goriva DIZEL EURO 1
- snaga motora 55 KW
- zapremina 1896 ccm
- boja plava
- oblik karoserije limuzina
- broj vrata 4
- broj prijeđenih kilometara 340.717 km
- opće stanje vozila u voznom stanju
Tržišna vrijednost vozila TVv = 1.011,48

III.

KRITERIJ PRODAJE
Vozilo koje je predmet  javnog Poziva, prodaje se pojedinačno ponuđaču koji dostavi najvišu cijenu. U slučaju  postignute iste pojedinačne cijene prednost se daje ponuđaču koji je ranije predao ponudu za javni Poziv.

IV.

Prodaja se vrši putem postupka licitacije sustavom zatvorenih ponuda. Svi zainteresirani potencijalni ponuđači mogu izvršiti uvid u stanje vozila i to svakim radnim danom od dana objave javnog Poziva do krajnjeg datuma za dostave ponuda u vremenu od 8,00 do 15,00 sati. Predaja se vrši po principu viđeno – kupljeno. Naknadne reklamacije se neće uvažavati. Kontakt osoba za pregled vozila je Milan Bezer tel. 039/835-535 ili mob. 063/321-957.

V.

Pravo sudjelovanja u postupku licitacije sustavom zatvorenih ponuda imaju sve pravne i fizičke osobe koje plate na ime osiguranja depozit od 171,95 KM Odjelu financija Općine Ljubuški.

VI.

SADRŽAJ PONUDE
Ponuda treba sadržavati: Za pravne osobe – ponudu dostaviti na memorandumu firme s pečatom i potpisom ovlaštene osobe, točan naziv i adresu ponuđača, ovjerenu kopiju rješenja o registraciji, identifikacijski broj o poreznoj registraciji, kontakt telefon, ponuđenu cijenu i dokaz o uplaćenom depozitu. Za fizičke osobe, kopija osobne karte, kontakt telefon, ponuđena cijena i dokaz o uplaćenom depozitu.

VII.

DOSTAVA PONUDA
Rok za dostavljanje ponuda je 17. listopada 2015. godine, do 11.30 sati. Ponuda se dostavlja u zatvorenoj koverti s naznakom „NE OTVARAJ“ za javni Poziv za prodaju rabljenog vozila, neposredno u Odjel opće uprave Općine Ljubuški, Ul. Zrinsko-Frankopanska 71. Ljubuški.

VIII.

DAN I MJESTO ODRŽAVANJA  LICITACIJE
- Javno otvaranje ponuda, uz nazočnost zainteresiranih ponuđača, Povjerenstvo za prodaju rabljenog vozila, će održati 17. listopada 2015. godine u 12,00 sati, u zgradi Općine Ljubuški, (Dvorana za sastanke).
- Sve ponude koje pristignu poslije naznačenog roka neće se uzeti u razmatranje.

IX.

S odabranim ponuđačem Općina Ljubuški će zaključit  kupoprodajni ugovor o kupovini motornog vozila u roku od najkasnije sedam (7) dana od završetka licitacije, po uplati ponuđača licitirane cijene za kupnju rabljenog vozila, na račun Proračuna općine Ljubuški broj 3381602200443537 UniCredit Bank – Poslovnica Ljubuški. Kupac je dužan preuzeti kupljeno motorno vozilo u roku od 5 dana nakon zaključenja ugovora i snosi sve troškove u vezi prijenosa vlasništva. Ovaj javni  Poziv objaviti na Oglasnoj ploči Općine Ljubuški i službenoj internetskoj  stranici Općine Ljubuški.

OPĆINSKI NAČELNIK
Nevenko Barbarić
 
« Prethodna   Sljedeća »

Poslovni imenik

Dodaj upis
Traži

Tko je Online

Gostiju online: 4
Advertisement
You are here  :Naslovnica