Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Aktivnosti uprave
OBAVIJEST: Popis djece osnovnih škola koja ostvaruju pravo na besplatan prijevoz Ispis E-mail
Petak, 27 Kolovoz 2010
B o s n a   i   H e r c e g o v i n a
Federacija Bosne i Hercegovine
Županija Zapadnohercegovačka
OPĆINA LJUBUŠKI
SLUŽBA ZA BRANITELJE IZ DOMOVINSKOG RATA,
DRUŠTVENE DJELATNOSTI I OPĆU UPRAVU

Broj:  05/2-38-1197/2010
Ljubuški, 25. kolovoza 2010. godine

O B A V I J E S T
- r o d i t e l j i m a-

Odjel društvenih djelatnosti Općine Ljubuški vrši popis djece osnovnih škola koja ostvaruju pravo na besplatan prijevoz u školskoj 2010./2011. godini, a to su učenici čije mjesto stanovanja je udaljeno više od 2 km od škole.

Svi roditelji djece, koja ostvaruju pravo na besplatan prijevoz, obvezni su popuniti i potpisati Izjavu u Uredu društvenih djelatnosti Općine Ljubuški (soba broj 25) najkasnije do 3. rujna 2010. godine.


Pomoćnik Općinskog načelnika
Ivica Boras, prof.

 
Predstavljanje Turističkog master plana općine Ljubuški Ispis E-mail
Srijeda, 05 Svibanj 2010
grb_ljubuski_1.jpg04.05.2010. godine u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održano je predstavljanje Turističkog master plana općine Ljubuški. Plan su predstavili dr. sc. Ivo Kunst i dr. sc. Renata Tomljenović sa Instituta za turizam u Zagrebu. U našoj download zoni možete preuzeti kompletan Turistički master plan u digitalnoj verziji.
 
Generalni direktor Europske federacije za ceste u posjeti Ispis E-mail
Nedjelja, 18 Travanj 2010
thumb_17042010001.jpgJučer je u neslužbenom posjetu općini Ljubuški boravio gosp. Cristophe Nicodeme, generalni direktor Europske federacije za ceste (ERF-European Union Road Federation) iz Bruessela. Zajedno sa načelnikom Barbarićem i njegovim suradnicima obišao je lokaciju na Bijači gdje će biti sjecište autocesta.
Također su obišli Kravicu, te Etno selo i Međugorje.
Opširnije...
 
JAVNI OGLAS za izbor i imenovanje članova na pozicije u regulirana tijela općine Ljubuški Ispis E-mail
Utorak, 23 Ožujak 2010
grb_ljubuski_1.jpgNa temelju članka 8. Zakona o ministarskim vladinim i drugim imenovanjima F BiH ("S1. novine F BiH", broj 12/03 i 34/03) i članka 4. stavak 1. Odluke o utvrđivanju uvjeta i kriterija za konačna imenovanja na poziciju u regulirana tijela općine Ljubuški ("Sl.glasnik općine Ljubuški", broj 3/05 i 6/09), Općinsko vijeće Ljubuški, objavljuje

JAVNI OGLAS


za izbor i imenovanje članova na pozicije u regulirana tijela općine Ljubuški
Opširnije...
 
Nacrt Odluke o proračunu općine Ljubuški za 2010. godinu Ispis E-mail
Petak, 12 Ožujak 2010
grb_ljubuski_1.jpgNa temelju Članka 111. Statuta općine Ljubuški (Sl. glasnik općine Ljubuški broj: 4/06, 2/08 i 4/09) i članaka 99., 100., i 101., Poslovnika o radu Općinskog vijeća Ljubuški ( "Sl. glasnik općine Ljubuški broj: 4/08), Općinsko vijeće Ljubuški na XIV. sjednici održanoj 11.03.2010. godine,
d o n o s i

ZAKLJUČAK
o stavljanju Nacrta Odluke o proračunu općine Ljubuški za 2010. godinu na javnu raspravu

Opširnije...
 
FOTO: Dan Općine Ljubuški 2010. Ispis E-mail
Utorak, 23 Veljača 2010
grb_ljubuski_1.jpgPostavili smo na stranicu galeriju fotografija za Dan Općine Ljubuški i sa Svečane sjednice OV. Možete ih pogledati OVDJE .
 
Sveti Nikola 2009 Ispis E-mail
Četvrtak, 26 Studeni 2009
sveti_nikola.jpgOpćina Ljubuški, ove godine kao i dosadašnjih, na poseban način obilježava blagdan sv. Nikole.  Naime, 2, 3, 4, i 6. prosinca, sv. Nikola obilazi i uz prigodan igrokaz u svim matičnim i područnim školama daruje djecu od 1. do 4. razreda osnovnih škola i djecu dječjih vrtića.  Također, istu predstavu i darove imaju priliku vidjeti i dobiti mala dječica u šest Župnih crkva. Predstava koja traje 15-ak minuta izvest će se ukupno 30 puta a podijelit će se oko 2 600 darova. Predstavu izvode učenici Gimnazije Ljubuški.

Pokrovitelj ovog događaja je Općina Ljubuški a sponzori su: TMT d.o.o, Croatia osiguranje, Unicredit bank, Unitrade, Agram te Kerametal.
Sva dječica koja će primiti darove sv. Nikole od srca vam se zahvaljuju!!
 
ALBA BiH potpisala ugovor s Općinom Ljubuški Ispis E-mail
Petak, 14 Kolovoz 2009
alba_ugovor_01.jpgJučer je u uredu načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića potpisan sporazumni ugovor s poduzećem ALBA BH, čija je djelatnost sakupljanje, transport i zbrinjavanje komunalnog otpada. Predstavnik tvrtke ALBA BH Vlado Jerkić prilikom potpisivanja istaknuo je da je ovim dugoročnim ugovorom zajamčeno poboljšanje odvoza i zbrinjavanje komunalnog otpada u općini Ljubuški. Naime, još 2007.godine, kako navodi Jerkić, pokušala se ostvariti suradnja s općinom Ljubuški određenim pregovorima, nakon čega je uslijedila i donacija od 35 kontejnera.

Opširnije...
 
Gosti iz Međimurja u posjeti Ljubuškom Ispis E-mail
Ponedjeljak, 03 Kolovoz 2009
upan_perho.jpgNačelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Bebek , primili su danas u radni posjet izaslanstvo Županije međimurske predvođeno županom Ivanom Perhočem te izaslanstvo grada Čakovca predvođeno gradonačelnikom Brankom Šalomonom.

U pratnji gostiju iz Međimurja bio je i generalni konzul RH u Mostaru Velimir Pleša.

Tom prilikom razgovaralo se o mogućnostima gospodarske, kulturne, sportske i svih drugih vidova suradnje, a gostima su uručeni i prigodni darovi.

Inače, Međimurci su pozvani u Ljubuški kao gosti 5. jubilarnog Ljubuškog sila kojem kumuje,također Međimurac, konzul Pleša.


Opširnije...
 
Ljubuški: potpisan Ugovor o uređenju katastarske oblasti Ispis E-mail
Srijeda, 13 Svibanj 2009

uredjenje_katastra_1.jpg

Danas je u uredu načelnika Općine  Ljubuški  potpisan Ugovor o zajedničkom financiranju poslova izmjere i katastra  između Općine Ljubuški i Federalne uprave za geodetske i imovinsko – pravne poslove.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 61 - 70 od 85
You are here  :Naslovnica arrow Aktivnosti uprave