Općina Ljubuški - Dobrodošli u srce Hercegovine

Izbori 2012.
HT Eronet Ispis E-mail
Srijeda, 27 Ožujak 2013
HT Eronet - Fiksna telefonija
 
Osnovni podaci o općini Ljubuški Ispis E-mail
Srijeda, 27 Ožujak 2013
Opširnije...
 
Općina Ljubuški - Vrata Europe Ispis E-mail
Srijeda, 27 Ožujak 2013
grb_ljubuski_1.jpg

Općina Ljubuški nalazi se u južnom dijelu Zapadno-hercegovačke županije. Županija ima centralnu lokaciju u Hercegovini. S obzirom na svoj položaj kroz nju prolazi trasa autoputa na koridoru VC gdje se nalazi i spoj sa autocestom A1 Dubrovnik-Zagreb. Time se cijela Županija nalazi unutar dva važna europska cestovna koridora (koridor VC i Jadransko-Jonski koridor). Europski koridor VC povezuje Baltik sa Jadranskom regijom dok Jonski koridor slijedi obalu Jadranskog mora i povezuje Europu preko Balkana sa Bliskim istokom. Sjecište ovih europskih cestovnih koridora je u samom zaleđu Luke Ploče, koja se nalazi u Republici Hrvatskoj na udaljenosti od svega 10-ak km od granice Zapadno-hercegovačke županije. Ovakav povoljan geoprometni položaj pozicionira Općinu Ljubuški kao „vrata jugoistočne Europe“.       

 

Opširnije...
 
Elektroprivreda HZHB Ispis E-mail
Utorak, 26 Ožujak 2013
Cijene električne energije ELEKTROPRIVREDA HZHB
Opširnije...
 
Poziv za izražavanje interesa za sudjelovanje na obuci za moderatore i promotore lokalnog razvoja Ispis E-mail
Četvrtak, 21 Ožujak 2013
undp_projekt.jpg
Razvojni program Ujedinjenih naroda zajedno sa Švicarskom agencijom za razvoj (SDC) u sklopu Projekta Integriranog planiranja lokalnog razvoja (ILDP) u suradnji sa općinom Ljubuški organizira obuku za moderatore i promotore lokalnog razvoja. Obuka za moderatore i promotore lokalnog razvoja je osmišljena tako da odabranim učesnicima iz lokalnih zajednica na interaktivan i praktičan način ponudi osnovna znanja i vještine koje će im omogućiti da uspješno facilitiraju procese lokalnog razvoja u svojim zajednicama.  
Obuka odabranih moderatora je planirana za travanj 2013. godine sa trajanjem od 3 dana i besplatna je za sve učesnike, a broj mjesta je ograničen!

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 73 - 81 od 378
You are here  :Naslovnica